ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ E-SHOP ΣΑΣ

Προβάλλετε τα προϊόντα σας σε ακόμα περισσότερους χρήστες!

 Ενεργοποιήστε το e-commerce Boost από το ClickBanner

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

e-commerce Boost
Η νέα υπηρεσία του ClickBanner που θα αυξήσει την Απόδοση του e-shop σας στο Μέγιστο!

Τι ακριβώς είναι το e-commerce Boost?

Είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να ενσωματώσεις τα προϊόντα σας σε σημαντικά site που μπαίνουν οι χρήστες για να κάνουν έρευνα αγοράς και να βρουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Σήμερα, το 83% των χρηστών κάνει online έρευνα πριν αγοράσει κάποιο προϊόν.

Η υπηρεσία e-commerce Boost σας δίνει τη δυνατότητα να είστε εκεί! Εκεί που είναι οι υποψήφιοι αγοραστές! Τα προϊόντα σας δηλαδή, θα εμφανίζονται στους υποψήφιους αγοραστές τη στιγμή που τα αναζητούν!


Πως γίνεται δηλαδή;

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, τα προϊόντα σας θα ενσωματωθούν σε σημαντικές ιστοσελίδες που μπαίνουν οι Έλληνες χρήστες πριν κάνουν τις online αγορές τους. Η ενσωμάτωση γίνεται χρησιμοποιώντας ένα αρχείο που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα του e-shop σας (XML feed). Το ClickBanner αναλαμβάνει να πάρει αυτό το αρχείο προϊόντων (XML feed), να το διαχειριστεί καταλλήλως και να το διοχετεύσει στα συνεργαζόμενα sites με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Τι είναι το αρχείο προϊόντων XML feed;

Τo XML feed είναι μία λίστα με όλα τα προϊόντα του eshop σας. Περιλαμβάνει τουλάχιστον τον τίτλο, την περιγραφή, τη φωτογραφία και την τιμή του προϊόντος με μία συγκεκριμένη δομή και μας το στέλνετε μετά από συνεννόηση με τον τεχνικό σας. To ClickBanner αναλαμβάνει να το προσαρμόσει στις κατάλληλες προδιαγραφές έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.

Δηλαδή που ακριβώς θα μπουν τα προϊόντα μου;

Τα προϊόντα σας θα ενσωματωθούν σε σημαντικές ιστοσελίδες που μπαίνουν οι χρήστες πριν κάνουν τις online αγορές τους. Το ClickBanner συνεργάζεται απευθείας με αυτές τις ιστοσελίδες οι οποίες μπορεί να είναι: site σύγκρισης τιμών (π.χ. myprice.gr), online κατάλογοι προϊόντων (π.χ. goldenshopping.gr, TiNaParo.gr), θεματικά site (ntynomai.gr), site με κουπόνια (π.χ. mysales.gr, specialcoupon.gr), site με προσφορές (π.χ. oladeals.gr, kelepouria.gr), site με κριτικές προϊόντων (π.χ. PosoKalo.gr) και πολλά άλλα!

Πως θα με βάλετε σε τόσα site μαζί;

Το ClickBanner συνεργάζεται απευθείας με όλες αυτές τις σημαντικές ιστοσελίδες τις οποίες οι περισσότεροι Έλληνες χρήστες επισκέπτονται πριν αποφασίσουν τι θα αγοράσουν. Το ClickBanner έχει το μηχανισμό να διανέμει τα προϊόντα σας σε όλα αυτά τα κανάλια πωλήσεων. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες θα έρχονται στο eshop σας από πολλές διαφορετικές πηγές!

Μπορώ να προωθήσω και τα εκπτωτικά κουπόνια μου;

Ναι! Με το e-commerce Boost τα κουπόνια σας μπορούν να φθάσουν σε πολύ περισσότερους χρήστες. Αντί να εμφανίζονται μόνο στους υπάρχοντες πελάτες σας, με την υπηρεσία αυτή το ClickBanner τα διοχετεύει σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και φθάνουν σε πολλαπλάσιους δυνητικούς πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα σας online και ψάχνουν γι” αυτούς τους εκπτωτικούς κωδικούς.

Πως θα φαίνονται τα προϊόντα;

Τα προϊόντα θα εμφανίζονται ενσωματωμένα μέσα στις ιστοσελίδες (βλέπε παράδειγμα), είτε μέσω προϊοντικών banner, widget και διάφορων άλλων αποκλειστικών εργαλείων που έχει δημιουργήσει το ClickBanner και παρέχει στους συνεργάτες του.

Παράδειγμα:
αύξηση πωλήσεων σε e-shop, e-commerce Boost

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία e-commerce Boost βασίζεται στο Affiliate Marketing, δηλαδή στην πληρωμή με βάση την πώληση. Οπότε εσείς πληρώνετε μόνο όταν γίνει μία πώληση στο eshop σας που προέρχεται από την υπηρεσία e-commerce Boost! Το ποσό που πληρώνετε είναι μία προμήθεια επί των πωλήσεων που την καθορίζουμε από κοινού στην αρχή της συνεργασίας μας και ανάλογα με την κατηγορία των προϊόντων σας.

Θέλω να ξεκινήσω. Τι πρέπει να κάνω;

Είναι πολύ απλό. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας για να γίνει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και να προβληθούν τα προϊόντα σας σε ακόμα περισσότερους χρήστες!

Απογειώστε τις πωλήσεις σας!


Νέοι πελάτες στο eshop σας

Προβολή σε site σύγκρισης τιμών

Προβολή σε καταλόγους online shopping

Απλές διαδικασίες για όλους

Δυναμικά Banners με τα προϊόντα σας

Άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Ξεκινήστε άμεσα!

To όνομά σας*

To email σας*

To τηλέφωνό σας*

To WebSite σας*

Έχετε ερωτήσεις;

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για να απαντήσουμε!

Καλέστε μας 2106741035

ή στείλτε μας email